Blogger Backgrounds

Wednesday, 21 December 2011

CERITA TENTANG MY HUBBY 

salam....
zul nak bercerita sikit leh ???

Hari tok aku happy sangat .... but ada sikit kecewa dengan soalan yang dia tanya kat aku ... tapi tak ape lah ... die adalah jantung hatiku sekarang .... buat adik dia , aku mintak maaf sangat ....aku x berniat membuat kau terluka .... :) aku mencintai die sekarang .. so aku kena fokuskan untuk die ni ... <3 syg Ven sgt2 ....

Ini dia si jantung hati aku buat masa sekarang ni ..... Mr Ven ... Love u so much ...
Buat si dia , aku tak ambil hati pun dengan apa yang b tanya or apa2 ... sebab sekarang syang hanya menyayangi b n mencintai b sangat2 .... hehe ... berbunga2 hati syg tok .... 

kawan2 die ni susah sikit .... hp x lekat kat tangan ..... susah2 ..... 

buat die ni .... jujurlah mencintai aku n aku akan mencintai kau sepenuhnya ... Ini first time aku meletak gambar kapel aku dalam blog ... kerana aku sangat2 mencintainya ....

ok lah setakat tok jak dolok la k .. nak offline jap ... ada keje nak buat ....
apa2 pun  aminkan hubungan kami k ..... :) 

I SAYANG U MR VEN ....

Friday, 16 December 2011

JOM LAYAN CERITA KU !! SAD BUT NEED TO HAPPY GAK

SINGLE LAGI !!


Assalamualaikum


Sekarang ini aku nak cerita tentang 2 orang lelaki yang cukup menyakitkan hati aku kat FB ... 


1)
Aku berharap je yang si Zul tu akan setia menyayangi aku ... Rupanya tidak juga . . . Dia keluar makan ngan kawan2 die aku x kesah . Tapi ada ku kesah/jeles/marah tentang nya g clubing ... aku g karaoke , aku beritahu die ..hurm .. macam2 alasan die kat aku masa aku msj kat dia . . antaranya dia cakap dia bz kerja ... then dia cakap dia x da kredit ape la ... terima lah alasan lau busy kerja .. ni tak hari tu masa dia cakap yang saya curang , dia tiba2 menghilangkan relationship dengan saya kat FB saya ... saya sedih sangat .. Dia memang x jujur .... !! benci !! kali kedua aku mencintai dia .... dia memang lelaki pengecut ... ! 
2)

Kedua , aku jumpa lelaki ala2 randy pangalila ... Memangla aku minat aktor Randy tu .. hehe ... mula2 aku terjumpa nya d Jun Rong kat Emart ... wah Nampak hensem jugak die kat luar macam tu .. hehe ... p dalam hati saya lau saya dapat dia ... saya memang akan setia ngan die sampai bile2 .. 2 hari kami dua mesej be'hubby' n besayang terus ....hehe .. alangkah bahagia nya ... Then dia ajak bertemu hari Rabu hari tu ... p x jadi ... dia cakap dia n family g Taman Tunku ... Then apabila saya buka FB dia hari tu rupa2 nya dia pergi keluar ngan kawan2 dia malam tu .. saya kecewa ... Memang kami belum declare ... p saya kalau suka n syg kat seseorang saya akan buat macam tu ngan kapel saya .. hehe .. hari ini 17 Dis saya janji x akan msg dia lagi sbb saya akan rilek n cuba untuk mencari yang trbaik untuk saya sendiri ... X MUDAH JATUH CINTA ... haha ... no tension2 k ... cerita ini hanya untuk kawan2 ku saja ... 

Tenang dah ku cerita semua ini ngan kitak orang .. hehe ... Thanks kepada kawan2 yang baca ... Ada cerita selanjutnya besok hari ... tunggu je la ... oke ..... btw lepas ni nak atur ayat ni nak puitis kit ... oke .... zul oke je ... sesape kenal zul ni no hp zul oke ... 0132110975 ... :) mmmuuahhhhh

Thursday, 15 December 2011

Assalamualaikum to all my friends !

Nak Upload gambar2 dulu kat blog ni .... biar org suka kan ... hehe ... for those wo follow my blog thank so much for being be my followers .... i love u all so much .... oke !

waktu tok saya g court mamoth kat boulevard sia .... hehe ....simple jak jalan2 ngan family .. hehe


Tok pula gambar waktu g Rumah Panjang kat bekenu ... hehe ... :) hehe ..Sebenarnya gambar ni gambar dengan kambing ... hehehe .... btw enjoy semua tu ..... 




My Favourites Actor Mr Randy Pangalila MMuah

Randy Pangalila ..... Kamek minat nya berlakon ba ... n ada jugak sbb lain ... hehe :)a


KIni dia berlakon di Malaysia ... best tol die ni ek .. hehe

Wednesday, 14 December 2011

Hye kawan2 .... hari ni offday , so sya x keje la ... buka blog baru g .... blog lamak saya hilang password ... so x pat nak detect gik nya pun password ya ... blog ni untuk saya kongsi cta pa2 ngan kawan2  sya ... harap semua org sudi mendegar cta saya ni ... saya perlukan teman yang boleh mendengar cerita2 saya ..... firstly nak kenalkan diri lagi .... Nama saya Zul ... asal Matu Daro ( Mukah ) .... now saya tinggal di Miri Sarawak ... hehe ...& bekerja sebagai Cashier di Emart Miri .... so lau ade pa2 jumpa la kat emart .... hehe .... 

This is my Picture ....